logotip S59DXX

Radioklub "ŠTUDENT" Maribor

domov - pišite nam - dodaj med priljubljene - natisni

Obvestilo


Plačilo članarine za leto 201230.01 - 06.02.2012

Pozdravljeni,

skladno z obvestilom, ki sem vam ga posredoval pred časom, in ga ponovno prilagam, se letos plačilo članarine odvija izključno preko radioklubov.
Glede na zmedo v zadnjih letih, smo v letosnjem letu nameravali zadevo izvesti samostojno v vsakem primeru. V prilogi je vzorec placilnega
naloga. Plačilni nalog dopolnite s svojimi podatki. Višina plačila je odvisna od tega ali boste pristopili tudi k članstvu v ZRS. Vse vzpodbujam da to storite, saj je zveza nasa krovna organizacija in skrbi za sodelovanje z zakonodajalcem in radioamatersko infrastrukturo (repetitorsko in digitalno omrezje, QSL biro, tekmovanja, ...).

Članarina Radiokluba "ŠTUDENT" Maribor: 10 EUR
Članarina ZRS: 40 EUR, za družinskega člana 20 EUR, za člana invalida pa 10 EUR.

Večina bo torej na položnico napisala znesek 50 EUR oz. 10 EUR v kolikor želi ohraniti le članstvo v radioklubu. Na osnovi plačil bomo v društvu osvežili seznam aktivnih članov, zato vas vljudno prosimo da tokratno placilo obravnavate resno.

Ker placilni nalog ni personaliziran je se posebno pomembno, da na vseh predvidenih mestih navedete svoje ime in priimek!

Lepo prosim, da cim prej izvedete placilo in nam s tem omogocite, da uredimo evidence radiokluba in jih do predvidenega roka (15. 2. 2012) posredujemo na ZRS! Zamude pri placilu bodo radioklubu povzrocale dodatne bancne stroske zato vas res lepo prosim, da to uredite pravocasno.

Hvala in 73,

Bostjan, S56WBV

Andrej RomihNazaj na obvestila...